EAT CLEAN med oss på Almåsa

Svartkrogen

Sinnenas gastronomiska eldorado sedan 2006.

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras mat, dryck och underhållning i beckmörker. En upplevelse olik alla andra och som ger sanningar du inte kan få någon annanstans. När ett sinne försvagas skärps alla de andra. Dofter och smaker blir starkare och när du inte kan möta din bordsgrannes blick går samtalen hjärta till hjärta. Låt smaklökarna vakna till liv i mörkret och upplev en helt ny bild av dig själv och ditt middagssällskap. Välkommen till Svartkrogen. Välkommen till en annan värld!

Kommande Svartkrogsweekend’s

November; 10 och 24
December; 8 – julinspirerat i Svartkrogen
Januari; 26
Februari; 9 och 23
Mars; 23

Våra weekends blir snabbt fullbokade – tidig bokning rekommenderas. Så samla dina vänner, ta med släkten eller gå på blind date med din kära för en unik middagsupplevelse med skön underhållning.

Dinner in the dark

En konferensmiddag ni sent ska glömma.

Gå på svartkrog och utveckla era sinnen! Hur smakar maten om du inte kan se den? Svartkrogen erbjuder en unik upplevelse där du och dina kollegor får möjlighet att använda era sinnen på ett nytt sätt. Och möta varandra under helt nya förhållanden. Följ med våra synskadade värdar som visar dig en sinnlig och annorlunda värld i mörkret. Förutom en måltid i fullständigt mörker väntar många nya och spännande upplevelser, där hörsel, doft, smak och känsel spelar en viktig roll. Låt ett besök på Svartkrogen bli något alldeles extra vid er nästa konferens.

”Dinner in the dark” kan bokas för upp till 48 personer i samband med konferens.

” Kom ihåg att du är helt unik, precis som alla andra”

Weekendpaket

Julbord

Välkommen till bords! Vårt hemlagade julbord står uppdukat i herrgården under tre helger i december. Traditionellt, dignande och med inslag av havets läckerheter.

Julbordsweekend

Upplev skärgården i vinterskrud. Vi välkomnar dig att njuta julens alla klassiska läckerheter på vårt dignande, traditionella julbord som dukas upp i den pyntade herrgården.

Svartkrogsweekend

Gå på Svartkrogen tillsammans med vänner och skapa ett gemensamt minne för livet. Checka in på hotellrummet från kl 14, ta en kall i baren framför brasan eller njut av ljuset på solterrassen vid havet.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist