Konferens vid havet – offert inom en timme!

Gästspel 1 juni: Eugen Stolin – Växtbaserad 5-rätters middag med vinpaket

Välkommen till Havshotellet den 1 juni för att få inspiration om att laga mat 100% växtbaserat.

Möt sommaren med en härlig avsmakningsmeny där alla ingredienser kommer enbart från växtriket. Rotfrukter, baljväxter, svamp och bär spelar ofta avgörande roll i det Nordiska köket och har varit basföda sedan 1200-talet. Vi hämtar inspiration från Norden och utforskar välbekanta svenska smaker. Menyn utgår från enkla, lokala råvaror för att skapa moderna, 100% växtbaserade rätter och för att lyfta vegomat till nästa nivå.

– 3 x morot
– Somrig havregrynsgröt
– Rödbetssoppa med vilda växter
– Sparris med ramslök, bönkräm och dragonsås
– Färskpotatis med havssmaker
– Maräng och rabarber

Efter en karriär inom IT, vid 39 års ålder, bestämde sig Eugen att följa sin dröm och sadlade om till kock. Han har redan hunnit med praktik och arbete på bla. Lilla Ego, Tennstopet och Pontus Group. Med passion för växtbaserad gourmetmat återfinns han numera på Restaurang Växthuset i Stockholm. Eugen är även medgrundare till Vegetariska Kockars Förening.

I paketet ingår

– Allt du behöver veta om växtbaserad matlagning
– Femrätters meny 100% växtbaserad
– Vinpaket

Pris:
Inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost: 1 995 kr/person.
Enkelrumstillägg: 250 kr.
Utan övernattning: 1 495 kr/pers
Brunch på söndagen med Bondens Marknad: 100 kr/pers

Boende & priser

Priser är inklusive moms

När: 1 juni

Inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost: 1 795 kr/person.
Enkelrumstillägg: 250 kr.
Utan övernattning:1 495 kr/pers

Boka

Välkommen till oss!

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.

Liknande weekendpaket
Frukost med havsutsikt