Rotselleriravioli med svamp och tryffel

Nya menyer från 1/4

Då var det dags för vårprimörerna att göra entré på Almåsa Havshotell – smaklig spis!

Meny 1

Lunch
Halstrad lax med curryrostad blomkål, blomkålskräm, samt sockerärtor.
Fisk, mjölk, lök, baljväxter, äpple, curry.

Kväll
Förrätt: ”Skatbo” (Shoestrings-potatis med sikrom, cremé fraiche och rödlök).
Fisk, mjölk, lök, vinäger
Varmrätt: Ört- och citronmarinerad tuppkyckling med arancini och ramslökskräm
Citrus, Lök, Vitlök, Mjölk, Gluten, Svamp
Dessert: Lakritsbrülée med hallon

Mjölk, ägg, stenfrukt

Meny 2

Lunch: Kålpudding med lingon och kokt potatis
Mjölk, lök, ägg

Kväll
Förrätt: Vit sparris med västebotenostkräm och krutong 
Mjölk, Gluten,
Varmrätt: Rimmad torsrygg med rostad rotselleri, nässelpurè, pocherat ägg och sjökorall.
Mjölk, Ägg, Lök, Selleri
Dessert: Citron och marängtartlette.
Mjölk, ägg, gluten, citrus

Meny 3

Lunch: Panerad rödspätta med remouladsås och dillslungad potatis

Fisk, mjölk, ägg, gluten, vinäger

Kväll
Förrätt: Tonfisk ”Nicoise” (Halstrad tonfisk, Sotad endiv, Olivjord, bakade tomater, haricotes vert, ägg, sardellmajonnäs)
Fisk, mjölk, ägg, gluten, vinäger, lök, vitlök, tomat, baljväxter
Varmrätt: Rosekalv med potatiskaka, sötsyrlig dillsås och variation på morot (Puré, rostad och friterad)
Mjölk, morot, lök, vitlök
Dessert: ”Rabarberpaj” (Rabarberkompott, vaniljkräm, kardemummasmulor i glas)

Mjölk, Ägg, Gluten

Meny 4

Lunch: Biff a la lindström med, rostad potatis, haricotes vert, persiljesmör och skysås.
Mjölk, Ägg, Lök, Vitlök, Baljväxter

Kväll
Förrätt: Kycklingleverterrin med lökmarmelad picklade senapsfrön
Mjölk, Ägg, Gluten, Lök
Varmrätt: Halstrad röding med vårens rovor, musselskum och brynt smör

Fisk, musslor (blötdjur), mjölk, vitlök, lök
Dessert: Choklad- och kaffekräm med havtronsskum (mörk chokladkräm med havtorn, ljuschokladkräm med kaffe, havtorns skum i sifon, krisp av något slag)

Mjölk & laktos, ägg, baljväxter, spår av nötter i chokladen.

Liknande nyheter