Saltstänkta upplevelser – offert inom en timme!

Sakta ner – orka mer

Låt själen hinna ifatt

Ibland behöver vi stanna upp och bara vara. Öppna våra sinnen. Lyssna, känna, andas. Stänga av. Gå långa promenader i samklang med vindens sus i träden eller låta kropp, sinne och själ förenas i inre välbefinnande. Våra erfarna instruktörer visar er vägen.

Yoga

Rörlighetsyoga. En fysisk form av yoga extra anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans. Rörlighetsyogan går att anpassa till både en tuffare yoga som utmanar dig i fysiska positioner alternativt till ett lugnare pass som inte kräver ombyte.

Tidsåtgång: 45 min
Antal deltagare: Max 100
Pris: 2-14 personer -> 3450 kr, 15-30 personer -> 4795 kr 31-50personer -> 6450 kr

Qigong

Qigong är en lugnare träningsform till musik. Qi står för livskraft. Genom avslappning, andning och koncentration tillför vi qi=livskraft till kropp och hjärta. Detta ökar vår förmåga till självläkning och förbättrar kroppens egna funktioner. Till ett qigongpass rekommenderas sköna kläder men inte nödvändigtvis ombyte till träningskläder.Tid: 30-45 minuter
Antal deltagare: max 100

Pris: 2-14 pers: 3450 kr -> 15-30 pers: 4795 kr -> 31-50: personer 6450 kr

Tai Chi

Tai Chi är en form av rörelsemeditation. Genom att öka det fria flödet av Qi-energi arbetar Tai Chi på att återskapa balansen mellan människans fysiska, mentala och själsliga natur. Grundövningen är den långsamma Tai Chi-formen, som är en flytande och obruten serie av rörelser. Sköna kläder rekommenderas.

Tid: 30 – 45 minuter
Antal deltagare: Max 100
Pris: 2-14 pers 3450 kr -> 15-30 pers 4795 kr -> 31-50 pers 6450 kr

Samtliga priser är exklusive moms och är ett tillägg till ordinarie konferenspaket.

“Take time to make your soul happy”

Konferenserbjudanden

Julfest

Fira året som gått med upp till 100 kollegor. Julbordet står dukat, stämningen är hög och vår vackra skärgård bjuder in och bjuder upp.

Julbordskonferens

Under utvalda dagar i december ​ingår vårt hemlagade, dignande julbord då ni bokar er konferens hos oss. Dessutom bjuds en skön stund i vår vedeldade Sjöbastu.

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist