Möte med skärgården – offert inom en timme!

På havet

Upplev skärgården tillsammans!

En exklusiv grottkrypning, en oförglömlig sälsafari eller en naturnära kajakpaddling. Fiske, långfärdsskridskor, segling eller en spännande havsfejd. Passa på att upplev den storslagna skärgården tillsammans med kollegorna vid ert nästa besök.

Grottkrypning

Ett annorlunda och spännande arrangemang nästgårds Almåsa. För 10 000 år sedan skapades dessa fantastiska grottor. Här kombineras en unik fauna med mörker, sten och vatten. Vi kryper och klättrar i grottans många gångar. I slutet firas alla ned till grottsalen där det ligger gummibåtar, som vi paddlar ut ur grottan med. Ni får låna skyddskläder och säkerhetsutrustning. Ta med oömma skor och kläder som ni lätt kan röra er i. Grottorna ligger ca 10 minuters bilväg från Almåsa.

Antal deltagare: max 25 personer
Tidsåtgång: 2-3 timmar
Pris: 850 kr per person (minimidebitering 10 000 kr)

Sälsafari

Vi packar fikakorgar och tar oss med riktigt stabila RIB-båtar ut mot havsbandet. Här i ytterskärgården samlas gråsälarna i kolonier på låga skär. Då vi närmar oss sälarna slår vi av motorerna och lägger oss och guppar på behörigt avstånd. Sälarna är mycket nyfikna och det brukar inte ta lång tid innan vi får besök av dem runt båten. Vår kunniga förare/guide berättar om sälarna samtidigt som vi fikar. Och har vi tur får vi höra sälarnas lite sorgsna sång ljuda över vattnet. Ni får låna flytoverall, mössa, vantar och glasögon.

Antal deltagare: varje båt rymmer 12 personer

Tidsåtgång: 3 timmar

Pris: 15 000 kr per båt

Havskampen

Samarbete och precision för att koras som storfiskare. Marin mångkamp där ni lagvis möter varandra i olika grenar med marina inslag. Här testas era kunskaper både i knopar och sjömärken, varvat med den roliga vattenstafetten. Lagets samarbetsförmåga testas i flaskposten; lyckas ni memorera allt som fastnat i hummertinan? På varje station har man möjlighet att vinna sillar som symboliserar poäng, ju bättre placering, ju mer fångst. I slutmomentet gäller det att ha nerverna i styr och precision när sillarna skall i håven, flest fiskar i lagets håv vinner!

Antal deltagare: 10 – 100 personer
 Tidsåtgång: 1,5 h 
Pris: Begär offert

Paddla kajak

Få saker får dig att komma så nära naturen som en kajaktur. I stabila en- eller tvåmanskajaker paddlar vi i Stockholms södra skärgård. Vi lägger upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra instruktörer är mycket erfarna och kunniga så att säkerheten ligger hela tiden på en mycket hög nivå samtidigt som ni får många bra tekniktips. Dessutom vet de vart det vackraste klipporna och stränderna ligger så vi kan gå iland för att ta en mysig fikapaus tillsammans.

Antal deltagare: max 40 personer
Tidsåtgång: 1,5 – 3 timmar
Pris: 750 kr per båt (minimidebitering 7 500 kr)

Segla Fareast 28

Utmana varandra på företaget med att köra ett race med Fareast 28 som är en lätthanterlig, smidig och snabb segelbåt. Här seglar ni en triangelbana med snabba byten av besättning nere vid bryggan. Snabbaste båtarna vid de olika racen kommer slutligen att gå till final. Denna fartfyllda och härliga aktivitet passar både stora och små grupper. Här bjuds tävling och teambuilding i ett. Seglarjacka, byxor och flytväst ingår, liksom räddningsbåt. Aktiviteten avslutas med prisutdelning och firande på bryggan.

Antal deltagare: 10 – 150 pers (5 pers + skeppare per båt)
Tidsåtgång: 2 – 3 timmar
Pris: 16 000 kr för 2 båtar, därefter 7 000 kr extra per båt

“Gör som havet – våga”

Konferenserbjudanden

Julfest

Fira året som gått med upp till 100 kollegor. Julbordet står dukat, stämningen är hög och vår vackra skärgård bjuder in och bjuder upp.

Julbordskonferens

Under utvalda dagar i december ​ingår vårt hemlagade, dignande julbord då ni bokar er konferens hos oss. Dessutom bjuds en skön stund i vår vedeldade Sjöbastu.

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist