Harriet Öholm

Möt vår nya VD – Harriet Öholm!

Harriet Öholm mot en saltstänkt framtid -Känd branschprofil till nya Almåsa Havshotell.

Vår nya VD, Harriet Öholm, är redo att utveckla en ny havs- och skärgårdsnära oas för mötes- och privatgäster. Ett nytt havshotell men också en helt ny livsstil: den sköna känslan som infinner sig när du tar vardagen med en nypa havssalt.

Harriet Öholm, ny VD på Almåsa Havshotell, är för många ett välkänt ansikte i branschen. Genom åren har hon drivit flera framgångsrika konferenshotell, arbetat med HR-frågor och jobbat med rekrytering i hotellbranschen. Hon drivs av att bygga starka och långsiktigt intressanta organisationer.

–Nu ska vi gemensamt skapa en stark och stabil grund för Almåsa Havshotell att stå på, som är hållbar för framtiden. Samtidigt som vi ska utveckla vårt saltstänkta erbjudande löpande. Vi har hittat en intressant position och gästerna har redan börjat hitta till oss, säger Harriet Öholm.

Almåsa Havshotell är en oas vid havet, en halvtimme från Stockholms innerstad. En plats för möten, barhäng, havsbad, middagar, bröllop och fester. Hotellet är helt nyrenoverat, med drömmiga hotellrum, sköna lounger, uppvärmda spa-pooler och havsnära mötesrum. Samt en ny restaurang i herrgården som drivs av Food & Beverage manager Britt-Marie Bäcke och serverar enkel, råvarunära mat med rena smaker.­

–Oavsett syfte ska det vara enkelt att komma hit och skönt att bara vara. Man ska inte behöva åka långt för att känna att man kommer bort från den vanliga vardagslunken. Vi ska inte bara skapa ett nytt möteshotell i Stockholms södra skärgård, utan en helt ny livsstil här ute vid havet, säger Harriet Öholm.

Liknande nyheter