03

KONFERENS OCH MÖTEN

På Almåsa finns rum för både det lilla och stora mötet. Den stora Muskösalen rymmer 120 sittande och kan delas upp i två mindre salar. I huvudbyggnaden finns också möteslokalerna Utö, Ornö och Kullsta med bedårande panoramautsikt över fjärden. Vill du mötas mer avskilt finns det vackra Strandhuset nere vid badstranden, här är det möjligt att konferera i fåtöljer eller att grupparbeta på vår motordrivna flotte. Våra mötesrum Landsort och Notholmen  har en vidunderlig utsikt från berget. Utsikten har de gemensamt med de fyrar som namngett dem.
Ett möte på Almåsa handlar om att bli respekterad fullt ut för den man är. Bemötande och service på Almåsa ger dig en unik möjlighet att stimulera alla dina sinnen, grunden för en stimulerande konferens.

Almåsa Konferens är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. För att få ännu högre växel i konferensen så tipsar vi om de olika mötesmodeller som vi tagit fram. Läs mer om dessa här. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige

Almåsa Konferens erbjuder en mängd stimulerande aktiviteter som både är sinnliga och tillgängliga. Många av er har säkert hört talas om Svartkrogen – den finns på Almåsa och bokas i förväg så som ni vill ha den, konferensuppstart, lunch eller middag!
För att boka konferens, ring 08-500 404 80 eller maila bokningen@almasa.se