ALMÅSA BLOGG

30 mars 2012

Miljoner för miljön!

Miljoner för miljön!

Almåsa Konferens genomför miljoninvesteringar för miljön. Vi rustar för att kunna utöka med fler hotellrum och konferensgäster de närmaste åren. Under året har vi installerat bergvärme med möjlighet till att använda kyla under varma årstiden. Vårt dricksvatten tas från en helt ny avsaltningsanläggning av havsvattnet och i dagarna har vi fått godkända värden för vårt nya reningsverk.  Stora investeringar som inte syns men som upplevs!

Nu har vi tagit ett ordentligt kliv framåt och nästa steg blir en renovering av Ådfjärden, den del av Almåsa som SRF använder till sina ledarhundskurser. Dessa 7 rum kommer att bli 13 rum med hög standard och en helt ny konferenslokal.

För mer information kontakta verksamhetschef Britt-Marie Flink 070 639 90 44

Mail; britt-marie.flink@almasa.se

Kommentera